Underholdning & aktiviteter

Lørdag 25. mai blir en hektisk, men morsom Fjordcup-dag. I tillegg til kamper i alle haller og på alle beach-baner, blir det stor fest i Badeparken sentralt i Sandefjord. Der blir det konserter med Adelén og Morgan Sulele, danseshow og flere andre overraskelser.
Konsertene foregår i det såkalte Fonteltet. I det samme området blir det en aktivitetspark for både små og store.

Aktivitetene åpner kl 15, mens konsertene starter litt senere. Innimellom blir det DJ-musikk, underholdning og konkurranser. Teltet stenger 21.

Det er gratis adgang for Fjordcup-deltakere.

Fonteltet er stort, men ikke stort nok til å romme alle de 3500 deltakerne på en gang. Men også på utsiden av teltet vil en kunne få med seg artistene og underholdningen.

Mat er det også mulig å kjøpe på området. Foodtrucken fra The Grill Pit vil servere deilig grillmat under arrangementet.

Se under for fullt program.

Kl. 15-21

DJ Westergreen

Kl. 16:30

Danseshow med Spotlight dansestudio

Kl. 17:30

Underholdning fra scenen

Kl. 18:30

Adelén

Med  over 45 millioner streams på sine 4 første singler, har Adelén blitt et godt etablert popnavn både i og utenfor Norge.

Kl. 20:00

Morgan Sulele

Morgan Sulele har ikke bare kapret mange ungpike hjerter rundt om det ganske land, han har også kapret listeplasseringer med sine supercatchy låter.

Han har ligget totalt 53 uker på VG lista sammenhengende og med over 60 millioner streams på Spotify alene er Morgan Sulele en av Norges desidert mest streamede artister de siste årene.

The Grill Pit – Flaming Hot Bar-B-Q!

Mat er det også mulig å kjøpe på området. Norges råeste Foodtruck fyrer opp grillen og er klare til å servere nydelig mat hele kvelden.