Om Fjordcup

27.-29. mai 2022 er det klart for den fjerde utgaven av Fjordcup, turneringen som ble arrangert for første gang i mai 2017, men som både i 2020 og 2021 måtte avlyses på grunn av Covid19. Cupen hadde da over 350 påmeldte lag

Fjordcup er ment å være en hyggelig sesongavslutning for lag og klubber, et punktum, men også en spore til å ta fatt på en ny sesong.

Samtidig som både spillere og ledere/foreldre kan kose seg i håndballbyen Sandefjord, forhåpentligvis i like flott sommervær som vi har hatt de tre årene turneringen er blitt gjennomført. Og til akkurat det: Både i 2020 og 2021 var det strålende sommervær i Sandefjord den helga Fjordcup skulle vært arrangert!

Det er mange spillere/lag/klubber som har fått prøve seg i Fjordcup fram til nå. Vårt mål er at dere kommer igjen og igjen. I tillegg håper vi dere har snakket fint om oss til andre klubber, uten at vi har tenkt å bli så mye større. For 2022 har vi satt en øvre grense på 350 lag!.

Fjordcup har funnet sin form, så noenlunde. Det betyr at turneringen vil foregå på omtrent samme måte som de foregåernde. Vi bruker de samme hallene, de samme beach-banene og omtrent de samme skolene, med start fredag ettermiddag og avslutning søndag kveld.

Vi tilbyr dere også en garantert tørrlagt helg. Alle spilleflatene er innendørs, og de aller fleste av dem ligger i umiddelbar nærhet til Sandefjord sentrum.

Og dessuten – hva passer vel bedre enn kombinasjonen sommerlige Sandefjord og ekte håndballglede?

– Ingenting, mener vi!

Fjordcup er sponset av:

Fjordkraft tilbyr gode strømavtaler til privat- og bedriftskunder over hele landet.
Nå tilbyr de også billige mobilabonnement! Ekstra billig for alle som har strøm fra Fjordkraft.

https://www.fjordkraft.no/privat/
https://www.fjordkraftmobil.no/