Om Fjordcup

29.-31. mai 2020 er det klart for den fjerde utgaven av Fjordcup, turneringen som ble arrangert for første gang i mai 2017 og som i fjor hadde 325 deltakende lag i hall og 108 lag i sanda.

Fjordcup er ment å være en verdig sesongavslutning for lag og klubber, et punktum, men også en spore til å ta fatt på en ny sesong. Derfor kjører vi f eks klasseinndelinger som gjelder for 2020/21-sesongen. Det betyr at J/G8 blir J/G9 og får delta på sin første cup, at G/J11 blir G/J12 og for første gang får spille turnering med sluttspill, at J/G14 blir J/G15 og får prøve seg i kamp med klister på ballen.

Samtidig som både spillere og ledere/foreldre kan kose seg i håndballbyen Sandefjord, forhåpentligvis i like flott sommervær som vi har hatt de tre årene turneringen har eksistert.

Det er mange spillere/lag/klubber som har fått prøve seg i Fjordcup fram til nå. Vårt mål er at dere kommer igjen og igjen. JI tillegg håper vi dere har snakket fint om oss til andre klubber, uten at vi har tenkt å bli så mye større. For 2020 har vi satt en øvre grense på 340 lag!.

Fjordcup har funnet sin form, så noenlunde. Det betyr at turneringen vil foregå på omtrent samme måte som de foregåernde. Vi bruker de samme hallene, de samme beach-banene og omtrent de samme skolene. Selv om turneringen dette året blir i forbindelse med pinsen, satser vi på å begynne fredag kveld og avslutte søndag kveld. Det gir dere i hvert fall én fridag i pinsehelgen!

Vi tilbyr dere også en garantert tørrlagt helg. Alle de 16 spilleflatene er innendørs, og 14 av dem ligger i umiddelbar nærhet til Sandefjord sentrum.

Og dessuten – hva passer vel bedre enn kombinasjonen vårlige Sandefjord og ekte håndballglede?

– Ingenting, mener vi!

 

Fjordcup er sponset av:

Fjordkraft tilbyr gode strømavtaler til privat- og bedriftskunder over hele landet.
Nå tilbyr de også billige mobilabonnement! Ekstra billig for alle som har strøm fra Fjordkraft.

https://www.fjordkraft.no/privat/
https://www.fjordkraftmobil.no/