Om Fjordcup

Vi ønsker velkommen til den tredje utgaven av Fjordcup, turneringen som ble arrangert for første gang i mai 2017 og som i fjor hadde 323 deltakende lag i hall og 108 lag i sanda.

Sandefjord Håndball er arrangør, og med oss på cuplaget har vi Sandefjord Turn og Idrettsforening (STIF), Sandar IL, HG Gogstad, Runar og Tjølling.

Fjordcup er en cup for gutter og jenter i alderen 9 – 18 år.  Her skal du kunne kombinere sportslige utfordringer med sosiale arenaer, akkurat slik en sesongavslutning bør være. Og for årsklassene 12-18 år gir vi dere en ekstra mulighet, nemlig en egen, integrert beach-turnering. Sandefjord er jo beachhåndball-byen framfor noen i Norge, blant annet spilles NM her hvert eneste år.

Vi håper at alle deltakerne hadde det så moro at de velger å komme tilbake til Sandefjord for en ny utgave av Fjordcup 24.-26. mai 2019. I tillegg håper vi dere har snakket fint om oss til andre klubber slik at vi kan bli enda flere. For 2019 har vi satt en øvre grense på 350 lag!

Fjordcup 2019 vil foregå over samme lest som i debuten, bare med noen mindre tilpasninger og
forbedringer. Blant annet blir det spill i en helt ny hall ved Sandefjord videregående skole.Det betyr at hele 15 av de totalt 17 spilleflatene ligger i Sandefjord sentrum. Alle innendørs.

Det legges opp til shuttle-buss mellom skoler og arenaer.

Vi tilbyr lunsj lørdag og søndag for de som ønsker det. For overnattende lag kan Fjordcup organisere middag ved skolene på fredag kveld.

Lørdag blir det underholdning i sentrum for både små og store.

Og dessuten – hva passer vel bedre enn kombinasjonen vårlige Sandefjord og ekte håndballglede?

– Ingenting, mener vi!

 

Fjordcup er sponset av:

Fjordkraft tilbyr gode strømavtaler til privat- og bedriftskunder over hele landet.
Nå tilbyr de også billige mobilabonnement! Ekstra billig for alle som har strøm fra Fjordkraft.

https://www.fjordkraft.no/privat/
https://www.fjordkraftmobil.no/