Om Fjordcup

28.-30. mai 2021 er det klart for den fjerde utgaven av Fjordcup, turneringen som ble arrangert for første gang i mai 2017, men som i år måtte avlyses på grunn av Covid19. Cupen hadde da over 350 påmeldte lag

Fjordcup er ment å være en verdig sesongavslutning for lag og klubber, et punktum, men også en spore til å ta fatt på en ny sesong.

Samtidig som både spillere og ledere/foreldre kan kose seg i håndballbyen Sandefjord, forhåpentligvis i like flott sommervær som vi har hatt de tre årene turneringen har eksistert.

Det er mange spillere/lag/klubber som har fått prøve seg i Fjordcup fram til nå. Vårt mål er at dere kommer igjen og igjen. I tillegg håper vi dere har snakket fint om oss til andre klubber, uten at vi har tenkt å bli så mye større. For 2021 har vi satt en øvre grense på 350 lag!.

Fjordcup har funnet sin form, så noenlunde. Det betyr at turneringen vil foregå på omtrent samme måte som de foregåernde. Vi bruker de samme hallene, de samme beach-banene og omtrent de samme skolene, med start fredag ettermiddag og avslutning søndag kveld. Hvis ikke smittevernreglene gjør at vi må endre planene.

Vi tilbyr dere også en garantert tørrlagt helg. Alle spilleflatene er innendørs, og de aller fleste av dem ligger i umiddelbar nærhet til Sandefjord sentrum.

Og dessuten – hva passer vel bedre enn kombinasjonen sommerlige Sandefjord og ekte håndballglede?

– Ingenting, mener vi!

 

Fjordcup er sponset av:

Fjordkraft tilbyr gode strømavtaler til privat- og bedriftskunder over hele landet.
Nå tilbyr de også billige mobilabonnement! Ekstra billig for alle som har strøm fra Fjordkraft.

https://www.fjordkraft.no/privat/
https://www.fjordkraftmobil.no/