Om Fjordcup

30. mai-01. juni 2025 er det klart for den syvende utgaven av Fjordcup, turneringen som ble arrangert for første gang i mai 2017, men som har hatt to års covidpause (2020 og 2021) innimellom.

Fjordcup er ment å være en hyggelig sesongavslutning for lag og klubber, et punktum, men også en spore til å ta fatt på en ny sesong.

Samtidig som både spillere og ledere/foreldre kan kose seg i håndballbyen Sandefjord, forhåpentligvis i like flott sommervær som vi har hatt alle de årene turneringen er blitt gjennomført.

Det er mange spillere/lag/klubber som har fått prøve seg i Fjordcup fram til nå. Vårt mål er at dere kommer igjen og igjen. I tillegg håper vi dere har snakket fint om oss til andre klubber, uten at vi har tenkt å bli så mye større. For 2025 har vi satt en øvre grense på 450 lag innendørs og 120 lag utendørs. Vi var 455 lag påmeldt innendørs nå i 2024.

Fjordcup har funnet sin form, så noenlunde. Det betyr at turneringen vil foregå på omtrent samme måte som de foregående. Vi bruker de samme hallene og omtrent de samme skolene, med start fredag ettermiddag og avslutning søndag kveld.

Vi tilbyr dere også en garantert tørrlagt helg. Alle spilleflatene er innendørs, og de aller fleste av dem ligger i umiddelbar nærhet til Sandefjord sentrum.

Og dessuten – hva passer vel bedre enn kombinasjonen sommerlige Sandefjord og ekte håndballglede?

– Ingenting, mener vi!

Fjordcup er sponset av: