David, Stina og Marit kommer til Kurbadhagen

Det er straks klart for Fjordcup 2023. På cupshowet i Kurbadhagen lørdag stiller David Mokel, Stina Talling og Marit Strømøy.

Nå er det vel på tide å ønske velkommen til årets Fjordcup. Den femte i rekka siden starten i 2017. Og som det har vært på alle turneringene: Det er meldt flott cupvær med mye sol og litt sky.

Kampoppsettet ligger ute, overnattingsstedene ligger ute og vi er klare til å ta imot dere. Her følger noen siste punkter:

 1. Lagene sjekker inn på sine respektive skoler, mens lag som ikke skal overnatte i vår regi henter deltakerkort og cuptrøyer på turneringskontoret i Jotunhallen.  Rekker du ikke innom skolen før du spiller første kamp fredag kveld, går det bra likevel. 🙂

  Deltakerbåndet må festes stramt rundt håndleddet. Det er et verdipapir og må tas vare på gjennom helgen. 

 2.  Mange spør om cupshowet. For det første, tidspunktet er flyttet til kl 18.45 slik at de aller, aller fleste lagene skal rekke fram etter siste kamp. Artister i Kurbadhagen er David Mokel, Stina Talling og Marit Strømøy.

  Davis Mokel er kveldens konferansier, og han kommer også til å ha en mett&greet-sesjon etter konserten. Han er en norsk influenser, musiker og skuespiller som vant «Årets stjerneskudd»-kategorien i Vixen Influencer Awards 2022. Han er aller mest kjent for hiten «Dans på bordet» med Ballinciaga.

  Stina Talling er en norsk Youtuber og artist. Hun sang BlimE!-låten i 2019, «Mer enn god nok». Hun deltok i Melodi Grand Prix i 2021 med låten «Elevate». 

  Siste utøver på konserten er Sandefjords egen Marit Strømøy. Hun er kanskje aller mest kjent som verdens eneste kvinnelige båtfører i Offshore Formel 1, men har også over 1000 show bak seg som sangartist. I Kurbadhagen skal hun gi oss noen nygamle hits som kan falle i smak for både de unge og de litt eldre. 

  Konserten varer ca 90 minutter.
 3. For å være helt klar: Fjordcup har ikke noe internt transport tilbud, men satser på at lagene organiserer seg selv gjennom privatbiler, busser, taxier eller andre transportmidler. Vi har erfart at kostnaden med et buss-tilbud ikke står i stil med utbyttet, det er rett og slett nesten umulig å treffe med et transportopplegg som passer for alle. Deltakerkortene måtte nesten kostet det dobbelte for at det skulle vært mulig.
 4.  Frokoster serveres på skolene, mens middagsserveringen foregår enten ved Sandarhallene eller på Sandefjord videregående skole (SVGS). De som spiller i Sandarhallen, Ormestadhallen og Helgerødhallen lørdag ettermiddag, og de som bor på de nærliggende skolene, forventes å spise på Sandar.

  De øvrige spiser på SVGS, som også holder åpent etter cupshowet for de som ikke har rukket å spise middag tidligere på dagen. 

  Noen lag har bestilt lunsj gjennom Fjordcup. Lunsjene må hentes på Meny Stadiontunet lørdag og søndag fra kl 08.00 til 11.00. Kopi av bestillingslistene ligger i konvolutten sammen med deltakerkortene. Husk: Ta med lista når du kommer til Meny!
   

Da gjenstår det bare å si lykke til, og velkommen til Sandefjord!