Har passert 200 påmeldte innendørslag!

Fjordcup 2024 kan bli fulltegnet tidligere enn noen gang. Per 9. oktober har vi fått påmelding fra 238 lag, hvorav 32 er beach-lag. – Over all forventning, og veldig gledelig, sier turneringsleder Anders Holand Pettersen.

Vi skriver bare begynnelsen av oktober. Tidligere har vi startet påmeldingen 1. oktober, i år åpnet vi 29. august, og jammen har responsen vært stor! Vi syntes det gikk bra i fjor også, men da rundet vi 235 lag først 15. februar. Det vil si at vi ligger fire måneder før fjorårets rekordpåmelding!

Det er tydelig at flere klubber ønsker å bruke Fjordcup som sin klubbturnering. GUI Sportsklubb, Kjelsås, Kolbotn, Reistad, Rælingen og Sotra har alle meldt på mer enn ti lag. I tillegg kommer flere som allerede har signalisert at de kommer med hele klubben. Det er jo også det Fjordcup ønsker å være: En strålende avslutning på en lang sesong for både enkeltlag og klubber.

– Det kan være smart å bestemme seg litt fort nå om du har tenkt å ta med laget ditt til Sandefjord siste helga i mai. 200 ledige plasser høres jo ganske mye ut, men det som skjer etter hvert er at enkelte klasser fylles opp og må stenges, da havner du fort på venteliste, sier Anders Holand Pettersen.

Han har overtatt som turneringsleder etter Kjell-Gunnar Dahle. Etter mange år som daglig leder i Kjelsås har han masse erfaring med store arrangementer. Som daglig leder i Sandefjord Håndball var han også sterkt delaktig i avviklingen av Fjordcup 2023. Nå lover han en ny flott opplevelse i Sandefjord 24.-26. mai neste år.

– Vi bygger videre på det konseptet vi har, prøver å gjøre forbedringer der vi ser det trengs og skape noe nytt som kan forsterke den gode cup-opplevelsen. At så mange klubber og lag melder seg på legger jo et ekstra press på oss som arrangør også, sier en så langt fornøyd Anders Holand Pettersen.