Fjordcuplunsj – et tilbud om næringsrik mat

Fjordcup har de siste årene med hell tilbudt cup-deltakere lunsjpakke lørdag og søndag. Hensikten er at de foresatte skal kunne være sikre på at deltakeren deres får i seg minst ett næringsrikt måltid hver dag.

Vi vet hvordan det er på cup. Det er mye som frister, både av sunt og usunt. Bestiller du Fjordcuplunsj på forhånd, trenger du ikke bekymre deg for at lommepengene skal gå bare til det sistnevnte. Da har du nemlig allerede sørget for at cup-deltakeren din får i seg god og næringsrik mat både lørdag og søndag.

Fjordcuplunsj kan bestilles av alle, uansett type deltakerkort. Deltakere med A-kort får da frokost lørdag og søndag, lunsj lørdag og søndag og middag lørdag. Deltakere med B-kort får lunsj lørdag og søndag.Menyen er variert. Det er én «hovedrett», én dessert og en drikke til hver deltaker hver dag. Prisen for to lunsjer er 190 kroner.

Det er mulig å bestille lunsj til hele laget, eller til deler av det. Bestillingen gjøres i Profixio under «Tjenester», og lag som har bestilt lunsj vil få tilsendt et excel-ark (se under) hvor laglederen skriver ned hvilket lag det gjelder, og antall produkter for hver dag. Skjemaet sendes i retur til Fjordcup-administrasjonen, som setter alt i bestilling, og når vi kommer til Fjordcup-helga tar du med deg skjemaet ditt og leverer hos Meny Stadiontunet (ved Sandefjord VGS) mellom klokka 07.00 og 11.00 lørdag og søndag. Da får du bestillingen din ferdig pakket i pose(r). Husk å ha med skjema begge dager!

Skulle du være for sent ute lørdag, kan du henvende deg til butikkbetjeningen på Meny Stadiontunet. Er det noen som glemmer/ikke rekker å hente lunsjen søndag, kan de henvende seg på turneringskontoret i Jotunhallen.

Og vi sier det allerede nå: Utlevering av lunsj søndag skjer fra baksiden av Meny-bygget, med innkjøring ved kunstgressbanen.