Fjordcup begrenses til Sandefjord-lag

Fjordcup 2021 blir i beste fall en kommunal turnering for håndballag fra Sandefjord kommune. Til alle dere andre:  Velkommen til Sandefjord og Fjordcup 27.-29. mai 2022. DA VIL VI HA GOD GAMMEL FJODCUP!!

Med dagens smittevernregler, og med små utsikter for at vi når Trinn 3 i regjeringens gjenåpningsplan tidsnok til Fjordcup-helga, har vi måttet ta den triste beslutningen å begrense det geografiske nedslagsfeltet for Fjordcup 2021 til Sandefjords kommunegrenser.

– Det er både trist og leit, selv i år er det mange som ville besøke oss den siste helga i mai, men en cup i fullt format  lar seg dessverre ikke gjennomføre. Når vi likevel prøver å få til en geografisk begrenset turnering, er det for å gi et aktivitetstilbud til kommunens unge håndballspillere som nesten ikke har fått spille kamper denne sesongen, sier turneringsleder Kjell-Gunnar Dahle.

Han understreker at den endelige beslutningen om en begrenset Fjordcup heller ikke er tatt, men at det i tilfelle vil være det beste de kan få til i dagens situasjon.