Fjordcup Beach – en spennende meraktivitet

I Fjordcup kan laget ditt ha dobbelt så mye moro som i andre turneringer. I tillegg til den «vanlige» cupen kan de spille beachhåndball. Nytt av året er at også 11-åringene kan delta i sanda!

Sommer, sol og sand – det er Sandefjord i mai. Fjordcup har hatt en lei tendens til å treffe finværet siden oppstarten i 2017. Flere av cupdeltakerne har benyttet anledningen til å kose seg på de mange strendene og badeplassene i og rundt sentrum. Og siden 2019 har mange lag også deltatt i de ulike beachturneringene i Fjordcup-regi.

Melder du laget ditt på til Fjordcup kan du nemlig samtidig melde det på Fjordcup Beach – fra G/J 11 (født 2012) og eldre. Fjordcup Beach er lagt opp slik at den arrangeres i en pause i innendørsturneringen, gjerne på en beachbane i nærheten av der dere er. Lagene får rikelig med tid både til å skifte/forberede seg og til å ordne seg igjen til nye Fjordcup-kamper.

Beachhåndball er en morsom avveksling både for nykommere og for de mer drevne. Turneringene avvikles samlet, dvs at kampene går over en begrenset tidsperiode – fra puljespill til finaler. Det er egne premier til vinnerne, og stemningen rundt på de forskjellige beachbanene pleier å være god. Det er tydelig å se at for spillerne er dette en «mindre alvorlig» aktivitet. For selv om Fjordcup er en breddeturnering, og ment som en uhøytidelig sesongavslutning, er det likevel ingen tvil at når lagene kommer på banen så er det alvor! 🙂

Fjordcup Beach har baner ved Helgerudhallen (Gokstad Beach), ved Sandarhallen, ved Tjøllinghallen og trolig også ved Jotunhallen (om det nye anlegget blir ferdig i tide). Det betyr at vi kan spre beachkampene til de arenaene der de ulike klassene spiller sine innendørskamper og på den måten gjøre overgangene så smidig som mulig.

Har du ikke meldt på laget ditt til Fjordcup Beach? Vurderer du å gjøre det? Meld på da vel! Vi garanterer en hyggelig opplevelse i sanda!

Påmeldingen kan du gjøre her