Cupshow med store navn på plakaten

Fjordcup inviterer til cupshow i Kurbadhagen lørdag 25. mai kl 19.00. Der blir det både «Takk for sist» og «Velkommen». Med hvem får dere greie på etter hvert!

Artistrekka for årets Fjordcup er med andre ord klar. Og vi starter like godt med fjorårets blinkskudd, David Mokel! David var konferansier under fjorårets show-suksess, og han likte seg så godt i Kurbadhagen at han kommer i år igjen. Han skal selvsagt synge «Dans på bordet», Ballinciaga-låten som har gått som er farsott over landet. Så blir det sikkert mange scene-stunts fra 20-åringen som ble kåret til Årets stjerneskudd under «Vixen Influencer Awards» i 2022.

Og sist, men ikke minst, David stiller også opp på «Meet and Greet» i etterkant av showet.

Nå er det også klart hvem som blir med David Mokel til Kurbadhagen. Det er ingen ringere enn Heux og Emma!

Heux (Mathias Haukeland) er sammen med storebror Tix (Andreas Haukeland) blitt Norges store russelåt-konger. Men de kan mer enn det, ikke minst å opptre foran et Fjordcup-publikum.

Og når vi først snakker om søskenpar: Hva er mer naturlig enn å hente lillesøstera til Markus og Martinus til Sandefjord! Emma (15) gjorde sin artist-debut som 8-åring, og har allerede lang fartstid i musikkbransjen. Tenk deg at allerede i 2016 gjorde Emma kjempesuksess med julelåten «Engler i sne», musikkvideoen har blitt sett hele 24 millioner ganger på YouTube.!