Påmelding / priser

Se påmeldinger

Fjordcup 2018 er fulltegnet! Vi åpner opp for lag i G16 og 18. Der trenger vi noen flere lag for å få et maksimalt kampoppsett. Lag som ønsker å stå på venteliste kan melde seg på via Profixio. Det er nok ikke aktuelt å hente inn lag fra ventelistene før vi nærmer oss turneringsstart og evt må erstatte lag som trekker seg i siste liten. Ønsker du mer informasjon, kontakt  Fjordcup via kjell-gunnar@rjukanski.no.

Påmelding til venteliste eller G16 og 18 gjør du HER

Påmelding

I aldersklassen 9 år er påmeldingsavgiften kr. 500,- per lag.

I aldersklassen 10 – 11 år er påmeldingsavgiften kr. 1000,- per lag.

I aldersklassen 12 – 18 år er påmeldingsavgiften kr 1300,- per lag.

Påmelding beach

Lag i aldersklassene 12-18 år som er påmeldt til Fjordcup kan også delta i en separat beachturnering. Påmeldingsavgift er kr 1000,- per lag. Det kreves ikke egne deltakerkort for beachturneringen.

Påmeldingsfrist

Siste frist for påmelding og betaling av påmeldingsavgift er mandag 9. april.
Lag som trekker seg etter 23. april blir ilagt et gebyr på kr. 2 500,-. Disse gebyrene kommer i tillegg til innbetalt påmeldingsavgift.

Påmelding og innbetaling av påmeldingsavgift skjer via Profixio. Påmelding er ikke gyldig før påmeldingsavgiften er betalt.

Vær tidlig ute med påmeldingen slik at ditt lag blir sikret deltakelse i Fjordcup 2018!

Ved overtegning vil de lag som ikke har betalt påmeldingsavgift, og de sist påmeldte lag, måtte vike plass.

Deltakerkort

Lagene innkvarteres på skoler i distriktet rundt hallene. Alle spillere og lagledere må løse deltakerkort for å kunne delta i Fjordcup. Det vil være 2 hovedtyper deltakerkort å velge mellom. Det er også mulig å kjøpe lunsj (A+) og lunsj / shuttlebuss (B+).

I tillegg kommer et eget T/L-kort (trener/leder).  T/L-kortene har samme priser og mulighet for tillegg som deltagerkortene.

Etter at laget er påmeldt, bestiller man deltakerkort/overnatting – betalingsfrist 23. april 2018.

NB: Siste frist for bestilling av deltakerkort er fredag 6. april!

A-kort 900 kr
Inkluderer inngang alle arenaer, alle dager. Fjordcup-trøye. Fjordcup-gave. Medalje (9-11 år), Cupshow. Shuttlebuss mellom arenaer. Middag lørdag. Frokost på overnattingsstedet*2. Overnatting 2 døgn på skole.

B-kort 350 kr
Inkluderer inngang alle arenaer, alle dager. Fjordcup-trøye. Fjordcup-gave. Medalje (9-11 år), Cupshow.

Mulige tillegg:
A+ 150 kr
Lunsj lørdag og søndag.

B+ 200
Shuttlebuss og lunsj lørdag og søndag.

Deltakerbånd / deltakerskjema

Alle vil få utlevert deltakerbånd. Deltakerbåndene må festes til håndleddet, så stramt at det ikke er mulig å få fingre mellom båndet og håndleddet. Dette for å forebygge skader.

Det vil også bli delt ut deltakerskjema til hvert lag. Husk å påføre mobilnr til hovedansvarlig for laget på deltakerskjemaet.