Om Fjordcup

Fjordcup ble arrangert for aller første gang i mai  2017 med 202 deltagende lag i hall og 67 lag i sanda. Sandefjord Håndball er arrangør, og med oss på cuplaget har vi våre fire samarbeidsklubber Sandefjord Turn og Idrettsforening (STIF), Sandar IL, HG Gogstad og Tjølling.

Fjordcup er en cup for gutter og jenter i alderen 9 – 18 år.  Her skal du kunne kombinere sportslige utfordringer med sosiale arenaer, akkurat slik en sesongavslutning bør være. Og for årsklassene 12-18 år gir vi dere en ekstra mulighet, nemlig en egen, integrert beach-turnering. Sandefjord er jo beachhåndball-byen framfor noen i Norge, blant annet spilles NM her hvert eneste år.

25.-27 mai 2018 ønsker vi velkommen til utgave nr 2 av Fjordcup. Vi håper at alle deltakerne hadde det så moro første gangen at de velger å komme tilbake til Sandefjord. I tillegg håper vi dere har snakket fint om oss til andre klubber slik at vi kan bli enda flere. For 2018 har vi satt en øvre grense på 300 lag!

Fjordcup 2018 vil foregå over samme lest som i debuten, men med noen tilpasninger og forbedringer.

Siden sist er åtte nye spilleflater klare for bruk: 1 i Store Bergan-hallen, 2 i Runarhallen og 5 på Kariåsen (2 i ny Sandarhall og 3 i en overbygd fotballhall). Det betyr at hele 14 spilleflater ligger i Sandefjord sentrum.

Det legges opp til shuttle-buss mellom skoler og arenaer.

Vi tilbyr lunsj lørdag og søndag for de som ønsker det. For overnattende lag kan Fjordcup organisere middag ved skolene på fredag.

Lørdag blir det underholdning i sentrum for både små og store.

Og dessuten – hva passer vel bedre enn kombinasjonen vårlige Sandefjord og ekte håndballglede?

– Ingenting, mener vi!

 

Fjordcup er sponset av:

Fjordkraft tilbyr gode strømavtaler til privat- og bedriftskunder over hele landet.
Nå tilbyr de også billige mobilabonnement! Ekstra billig for alle som har strøm fra Fjordkraft.

https://www.fjordkraft.no/privat/
https://www.fjordkraftmobil.no/